1. Izlet u Trogir i Split

Posjetite grad Trogir pod UNESCO-vom zaštitom (katedralu sa svojim poznatim portalom, kojeg je napravio povijesno poznati lokalni umjetnik Radovan, gradska loža iz 15.st., Palača Ćipiko, Gradska vijećnica, benediktinski samostan iz 1064.g.)
Vožnja brodom do Splita
Grad Split pod UNESCO-vom zaštitom (šetnja Dioklecijanovom palačom iz 4.st., posjet njenim drevnim podrumima, Peristil, rimski hramovi, katedrala i krstionica, te poznata Zlatna vrata; slobodno vrijeme za samostalno istraživanje)
Ručak uključen

2. Ribarenje

Ribarenje je načn na koji su dalmatinski ribari živjeli stoljećima. Baci svoju mrežu u more i čekaj svoj ulov, koji će kasnije postati tvoj ručak. Nakon ribarenja odvest ćemo vas u jednu od mnogih, malih uvala na otoku Šolti. Ovdje možete odmarati na suncu i plivati u kristalno čistom moru.

3. Izlet u staru Salonu (Solin) i Klis

Šetnja prema ulazu iznad Manastira, Tusculuma, posjet gradskim zidinama, biskupskom središtu, bazilici, termama, krstionici, Porta Cesarea i amfiteatru.
Vožnja na tvrđavu Klis – posjet tvrđavi, bedemima, tornjevima, skladištu oružja, spremnicima, crkvi Sv. Vida, Providurovoj palači, vrhu tvrđave sa prekrasnim pogledom na Solin, Split, Kaštela, otoke.
Kratka pauza za kavu.
Špilja Vranjača – otvorena je za posjetitelje 1929., posjet njenoj fauni, stalaktitima, stalagmitima i šarenim kristalima.
Ručak uključen.

4. Fish piknik – Izlet na tri otoka

Ovo je izlet za sve koji žele promjenu okoline kako bi uživali u ljepotama i prednostima mora i sunca. Polazak sa nekoliko mjesta Trogirske rivijere između 8:45 i 9:30 ujutro, prva destinacija izleta je zaljev Krknjaši ispred otoka Drvenika. Većinom poznata kao Plava laguna zbog svog pjeskovitog morskog dna i kristalno čistog plavog mora. Nakon slobodnog vremena tu, idemo na drugi otok naše ture, otok Šoltu i stajemo u malom ribarskom mjestu Maslinica. Tu ćete imati dovoljno slobodnog vremena za šetnju uokolo, kupnju suvenira ili jednostavno pijenje kave… maslinicu napuštamo oko 13h i idemo prema zaljevu Duga na otoku Čiovo. Tu se u malome restoranu poslužuje ručak za grupu. Nakon ručka i dva sata slobodnog vremena za opuštanje i plivanje, napuštamo otok Čiovo te se vraćamo na mjesto polaska u kasnim popodnevnim satima.

5. Izlet u Skradin i Nacionalni park Krka

Dolazak u Skradin, obilazak grada. Vožnja brodom od Skradina do nacionalnog parka Krka. Razgled slapova, slobodno vrijeme.
Posjet centru Hawker.
Ručak uključen.

6. Posjet tradicionalnoj plantaži maslina u blizini Trogira

Iskustvo branja maslina, prerade maslina, pravljenja domaćeg maslinovog ulja koje možete ponijeti sa sobom kući (uz dodatnu naknadu).

7. Izlet u mjesto hodočašća Međugorje i grad Mostar

Vožnja u poznato mjesto hodočašćenja Međugorje, koje je postalo jedno od najpoznatijih hodočasničkih mjesta u katoličkome svijetu, privlačeći milione posjetitelja iz cijeloga svijeta i šetnja na Brdo ukazanja – gdje se Djevica Marija ukazala djeci 1981.g. po prvi puta; slobodno vrijeme
U nastavku se vozimo prema Mostaru, koji je bio važno trgovinsko središte za vrijeme turske vladavine. Obilazak s vodičem će nam pokazati znamenitosti grada (orijentalni dio grada sa starim bazarom, pun slikovitih dućana i radionica, džamija i tipična turska kuća), nakon toga šetnja preko legendarnog turskog mosta iz 16.st. prema kojem je grad i dobio ime.
Ručak uključen.

8. Izlet u Zadar i Nin

Vožnja busom u Zadar, gdje ćete posjetiti poznatu crkvu Sv. Donata (monumentalna okrugla građevina iz 9.st. u predromaničkom stilu), katedrala sv. Stošije (najveća katedrala u Dalmaciji), stari rimski forum, rimske palače, mnogobrojne stare crkve, Citadelu, Kopnena vrata, jedinstvene morske orgulje.
Slobodno vrijeme za kupovinu.
Vožnja busom prema starome hrvatskom kraljevskom gradu Ninu
Posjet staroj i poznatoj crkvi sv. Križa (Cross) – također nazvanom i najmanjom katedralom na svijetu, te solani i njenom muzeju gdje možete kupiti originalnu sol koje je tu napravljena.
Ručak uključen.

9. Izlet na Kozjak – safari drive

Bijeg u ljepotu i mirnoću planine Kozjak na personaliziranoj turi u maloj grupi iz Splita na pogonu na sva četiri kotača. Naš vozač/vodič će vas skupiti u vašem hotelu ili luci u Splitu. Nakon dvadeset minuta počet ćemo se penjati off road planinskim stazama prema vrhu planine Kozjak. Tijekom prljave vožnje imat ćete mogućnost vidjeti lokalnu vegetaciju, imati sprektakularan pogled na kaštelanski zaljev i otoke ispred, te mnoge prilike za fotografiranje. Nakon dva sata vožnje stići ćemo do uljare u vlasništvu obitelji, gdje će vam domaćin pokazati tradiciju, masline i proces ektrakcije, nakon kojega ćete biti pozvani da probate ekstra djevičansko maslinovo ulje.
Nakon ture imat ćete mogućnost probati domaći lokalni specijalitet – peku. Peka je meso, krumpiri i povrće ispod peke na autentičnom kaminu i drvetu, svrstana u izvrsnu hrvatsku kuhinju. Sa pekom se poslužuje svjea salata te domaće vino.

10. Izlet u Omiš i Radmanove mlinice

Rivijera Omiš se proteže 20km duž iznimno lijepe obale, sa mnoštvom savršenih šljunčanih, pješčanih plaža, uvala, strmih litica i kristalno čistog mora.
Raspoloženje je uhvaćeno u natpisu renesansne palače u Omišu: GRATIAS AGO TIBI DOMINE QUIA FUI IN HOC MUNDO (Hvala što sam bio tu Gospodine, što sam živjeo na ovoj zemlji). Zanimljive točke su i Radmanove Mlinice i slapovi Gubavica (Velika i Mala Gubavica). Radmanove Mlinice su smještene pet kilometara do kanjona rijeke Cetine, mjesto je za izlet/piknik poznato po kruhu koji se peče ispod peke i svježoj pastrvi koja se može uloviti u rijeci.
Ručak uključen.

11. Izlet na otok Brač/Bol

Bol je najviše nagrađivana i popularna ljetna destinacija u Hrvatskoj. To je malo mjesto na južnoj strani otoka Brača. Bol je najpoznatiji po plaži Zlatni rat, koja se stalno smatra i jednom od najljepših plaža u svijetu prema posjetiteljima i časopisima. Na Top 10 listi je Lonely Planet, LA Times, Daily Telegraph i mnogih drugih.
Posjet poznatoj plaži Zlatni rat, starome dominikanskom samostanu, pustinji Blaca.
Opcionalni posjet najvišem vrhu hrvatskih otoka Vidova gora (778m).
Ručak uključen.

12. Izlet po otoku Čiovu

Biciklistička tura/tura quadom do crkve Gospa od Prezida – mala crkva izgrađena u kamenu; posjet crkvi i njenoj okolini
Dalje idemo do špilje Grota na Čiovu, u blizini kampa.

13. Izlet u Nacionalni park Paklenica na Velebitu

Krški kanjon rijeke Paklenice je nacionalni park u Hrvatskoj. Smješten je u Starigradu, sjeverna Dalmacija, na južnim padinama planine Velebit, nedaleko od Zadra. Ima dva kanjona: Mala i Velika Paklenica. Danas ne teče voda kroz Malu Paklenicu. Blizu ulaza u Veliku Paklenicu je umjetni podrum/kompleks pećina, koji je izgrađen za Josipa Broza Tita za vrijeme tenzija između Jugoslavije i SSSR-a kasnih 1940-ih i ranih 1950-ih.
Pješačenje je jedini način da zaista upoznate Paklenicu. Područje parka sadrži 150-200 km staza i puteva, od onih namjenjenih turistima, koje vode od kanjona Velike Paklenice do špilje Manita peč, šumske vikendice Lugarnica i planinarskog doma, do onih namjenjenih alpinistima, a koji vode do najviših vrhova Velebita. Staze u parku su označene tablama i planinarskim znakovima.
Ručak uključen.

14. Izlet brodom u Nacionalni park Kornati

Kornati su jedan od najljepših arhipelaga mediteranske obale koji uključuje oko 150 nenaseljenih otoka i uvala, za koje je G.B.Shaw jednom napisao:˝I zadnji dan svoga stvaranja Bog je poželio okruniti svoje Djelo, i stoga je od suza, zvijezda i daha stvorio Kornate˝. Izlet se sastoji od vožnje brodom između otoka sa stajanjem u jednome od najljepših uvala u arhipelagu. Kornati su raj za sve koji vole uživati u prirodnim ljepotama i kristalno čistome moru. Izlet također uključuje ručak, koji uključuje vino i sokove koji se poslužuju na brodu ili nekima od restorana na otocima.
Ručak uključen.

15. Izlet u Imotski i Sinj

Imotski je smješten na tri granične točke Bosne i Hercegovine i Dalmacije, a također je centar pogranične zemlje Imotski. Leži na plodnom tlu Imotskog i ima dva područja za razgledavanje, dva bisera prirode, Crveno i Modro jezero. Ova jezera su omiljeno izletište kako turista tako i domaćeg stanovništva, koje traži izlet u središte prirode. Modro jezero je krško jezero i jedno od najljepših hrvatskih jezera, dostupno je stepenicama, a ljeti je omiljeno kupalište. Često presuši, a njegovo dno tradicionalno služi kao nogometno igralište. Crveno jezero je dobilo ime po crvenim stijenama na rubu jezera. Ova krška špilja je visoka 528 m, i oko 281 m duboka, što bi prema nekim podacima moglo biti najdublje jezero u Europi. Crveno jezero je nepristupačno zbog svojih strmih litica koje ga okružuju.
Tvrđava Topana, koja gleda na grad, je sagrađena u 10.st. i imala je izvanrednu stratešku ulogu u gradu i Plavom jezeru, a danas je jako privlačna posjetiteljima. Unutar tvrđave se nalazi zavjetna crkva posvećena Gospi od Anđela, svetici zaštitnici Imotskog. Ljeti se nekoliko kulturnih i umjetničkih događaja odvija oko zidina tvrđave. Kada siđete niz 92 kamene stepenice napravljene u 18.st., došli ste na Glavni trg, koji je nazvan po hrvatskom pjesniku Tinu Ujeviću, koji također dolazi iz Imotskog.
Dalje idemo u Sinj, gdje ćemo posjetiti konjički centar Mustang – gdje možemo posjetiti konje, a ako želite možete i jahati konja u okolici.
Ručak uključen.

16. Izlet u Šibenik i Park prirode Vrana

Šibenik je hrvatski najstariji grad na obali. Također se naziva i Krešimirov grad, jer je bio sjedište kralja Petra Krešimira IV, najvažnijeg vladara antičke hrvatske države. Njegove uske, vijugave ulice, kamene kuće, mnoga stepeništa i ostaci gradskih zidina daju Šibeniku taj romantični mediteranski duh. Najpoznatija građevina u Šibeniku je katedrala sv. Jakova.
Vransko jezero u Dalmaciji je najveće jezero u Hrvatskoj. To je označeni park prirode, vrsta zaštićenog područja u Hrvatskoj. Jezero se nalazi u krškoj dolini napunjenoj vodom i rijedak je primjer kriptodepresije. Dominantna obilježja parka su poseban ornitološki rezervat, skoro netaknuto prirodno stanište ptica, rijedak močvarni sistem pun bioraznolikosti i izvanredne znanstvene i ekološke vrijednosti. Jezero obiluje ribom za ljubitelje ribolova.
Ručak uključen.

17. Posjet dalmatinskom etno selu

U neposrednoj blizini Trogira nalazi se Etno Eco selo Škopljanci, koje nudi autentičan doživljaj Dalmacije kako je nekad bila. Ovdje ćete iskusiti tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, domaće proizvode, dalmatinsku pjesmu i prekrasno uređeno selo sa tradiconalnim malim kamenim kućama.

18. Ronjenje

Samo 4 km udaljen od 2000 starog grada Trogira i 12 km od zračne luke Split nalazi se TROGIR DIVING CENTAR u prekrasnoj uvali. Opremljen state-of-the-art ronilačkom opremom, centar je smješten u malome turističkom mjestu Okrug Gornji, na moru.

19. Rafting

Rafting na rijeci Cetini je najpopularniji i najposjećeniji avanturistički izlet u Dalmaciji. Rafting u zaštićenom području privlače mnoge turiste svako ljeto. Mirni dijelovi rijeke kao i brzaci drugog i trećeg stupnja omogućuju tri sata kombinacije avanture i opuštanja u nevjerojatnom kanjonu rijeke Cetine. Naše putovanje kroz kristalno zelenu vodu rijeke Cetine obično završi roštiljem na obali rijeke.

20. Zip line avantura u Omišu

Zip line je adrenalinska zabava gdje gosti silaze niz kanjon po čeličnoj žičanoj užadi, osigurani pojasom. Avantura uključuje trening i kratku šetnju u prirodi. Zip line se nalazi 3 km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine te se sastoji od osam žica ukupne duljine 2100 m. Ovisno o veličini grupe, zip line vam nudi do tri sata nezaboravne zabave i prekrasne prirode. Prije početka grupa ide na podlogu za trening i svaki gost dobiva opremu. Tu su dvije kratke žice, duljine 25 m, gdje vodiči pokazuju kako se zaustaviti i ponašati na kabelu. Sljedeći korak je kratka šetnja prema prvoj žici. Tokom šetnje možete uživati u ljepoti, skoro netaknutoj prirodi i zadivljujućem pogledu na kanjon rijeke Cetine. Jedan od vodiča vas spoji na kuku na početku svake žice, dok vas drugi čeka na kraju svake. To je sistem za prijeći svih osam žica. Zadnja točka zip line ture je udaljena 50 m od ceste, a tu vas čeka naš kombi kako bi vas vratio natrag u Omiš.